Megaundersökning

Hej Noelle,

Vi har varit på en stor läkarundersökning, du och jag.
Jag tror att det var den slutliga kontrollen och forskning på hypotermibehandlingen som du genomgick vid din födsel.

Först träffade vi en psykolog som kontrollerade ordförståelse, tal, samverkan och finmotorik. Du fick helt enkelt leka med en massa saker – dockvagn, dockhus, pussel, kritor m.m. Du lekte som aldrig förr och bubblade av ord och långa haranger av meningar. Hela tiden antecknade doktorn och bockade av på listor i en tjock pärm.

Efter att psykologen var färdig så var det neurologens tur att undersöka dig. Hon kontrollerade reflexer, lyssnade på lungor och kontrollerade din grovmotorik.

Du fick hoppa, springa, gå balansgång och leka Följa John. Även dockan fick vara med. Alla övningar var ungefär som vi brukar göra hemma nästan varje dag när vi dansar och leker till musik så det var ingen match för dig!

Du var så otroligt duktig och tålig hela tiden. Fastän du var alldeles vimmelkantig av alla övningar och fastän vi passerade både tid för lunch och vilostund så visade du inte en enda sur min.

Efter undersökningen åt vi lunch och du sov mycket gott i vagnen hela vägen hem.

Just ja, båda doktorerna kunde på en gång konstatera att det inte är några som helst problem med varken din kropp eller ditt huvud.

2 Comments

  1. Lyckotårar i personalrummet på mamamia söder!!! Bästa nyheterna!! Pussar till Noelle!

  2. Hej Noelle! Det gäller ju att hålla tungan rätt vid balansgång, du är världens duktigaste tjej pussar!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *