Noelles första födelsedag!

Hej Noelle,

Att öppna dörrar, skåp och lådor. Det är grejer det! Nyss öppnade du en av dörrarna på vår TV-möbel. När du efter lite möda fått upp den så stannar världen ett tag. Titta, titta, viskar du för dig själv. Rösten är full av andakt. Så sitter du i några sekunder innan du går igång med att dra ut en film i taget, begrunda fodralet och sen nästa film osv. Men det var inte detta jag skulle skriva om ju. Jag tänkte att en sammanfattning av din födelsedag och dina kalas vore i sin ordning att berätta om så här en vecka senare när allt ståhej har lagt sig.

Mamma hade dåligt samvete hela dagen då du fyllde år. Eftersom vi hade ordnat med släktkalas och barnkalas på andra dagar så hände just ingenting på din första födelsedag. Det var ändå lite känslosamt för mig att få sjunga födelsedagssången för första gången för dig. Några minnen från själva dagen för ett år sen glimtade förbi och framkallade några tårar av lycka för att du finns här hos oss. Vi var dagen till ära i alla fall samlade, hela familjen och spenderade dagen i Sickla där pappa köpte en fin kostym.

På lördagen kom farfar, Cattis och gammelfaster Gudrun på middag och tårta. Äntligen fick du presenter och lite lek o skoj. Du fick smaka en bit chokladmoussetårta vilket var stor succé. Du slickade av tallriken med hela ansiktet! Mamma och pappa fick gå på hockey medan du lekte brallorna av farfar.

Söndagen kom och lägenheten fylldes återigen med släkt. Det var mormor, morfar, faster, Matte, farmor och Bernt som kom med mera paket och sång. Wow, vilken helg alltså! Och det var inte nog med det!

På tisdagen blev det mera kalas. Denna gång kom alla dina sjöstadskompisar på besök. Det var fullt ös minst sagt och både du och mamma var ganska möra på kvällen faktiskt men kul var det.

Några av presenterna som du fick var kläder, pengar, leksaksbil, böcker, leksakslåda, såpbubblor m.m. m.m. Tack allesammans för att ni har förgyllt Noelles första födelsedag med så mycket glädje, lek och sång!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *