Vind i seglen

Hej Noelle,

Dagarna går undan som bara den just nu. Förutom att flytten börjar närma sig så är både mamma och pappa mitt uppe i en intensiv arbetsperiod. Så här års är det föreställning på föreställning med tillhörande repetitioner, det är betygsättning som ska göras och juryarbete inför nästa årskullar som ska sittas av. Dessutom ska Jens skötebarn – Kulturamas skoltidning publiceras. www.kulturkrock.net som den heter är till vardags en webb-tidning som även ges ut i pappersform en gång om året och när deadline närmar sig så är det i stort sett arbete dygnet runt för hela redaktionen. Apropå det så vann Jens och hans redaktion årets Lilla journalistpris i kategorin bästa webb-tidning gymnasium, som delas ut av DN och Expressen! Prisutdelning på Gröna Lund, bäst i Sverige och 15.000 kronor i potten är inte dåligt! Grattis pappa!

Man får nästan säga grattis till dig också, Noelle, för du har nämligen fått en dagisplats här i Sjöstaden vilket är något av en bragd i sig. Ni är massor av barn i din årskull här i Sjöstaden och sist vi kollade den kommunala förskolekön så låg vi på plats 253 (!). Svallvågen, där vi nu fått plats, är en privat förskola som arbetar utifrån en metod kallad Reggio Emilia – www.emilochemilia.se. Vi ska dit på informationskväll i juni och då får vi veta mer om deras pedagogiska idéer och rutiner. Jag blev nästan tårögd när jag fick mailet angående detta eftersom det har legat som en gnagande oro i bakhuvudet. Dels för att jag varit rädd att jag inte kommer orka med två småttingar själv hela dagarna i höst och särskilt för att du inte ska bli tillräckligt stimulerad med kamrater, lek och lärdomar. Du börjar på Svallvågen i augusti om inte någon förskola som vi har högre upp på vår önskelista hör av sig.

Hej!
Jag undrar om ni är intresserade av förskoleplats på Svallvågens förskola, Rorgängarga. 18 Hammarbysjöstad i augusti. Ring gärna, både om ni vill ha en plats eller inte.
MVH Gunnel / Emil och Emilia AB

Jag ringde förstås direkt och ropade JAAAA, vi vill ha platsen!

1 Comment

  1. STORT GRATTIS till dig Noelle och hela familjen! då måste farmor få komma och se hur du har det på förskolan. din pappa fick aldrig gå på ”dagis” för så hette det då, han var ibland lite besviken för det men farmor var hemma och hade ”dagisbarn” så det var full rulle hela dagarna ändå. PUSSAR!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *