Dan före dan

Hej Noelle,

Idag har mamma och pappa varit på inskrivning på Sös inför kejsarsnittet som sker imorgon. Du ska ju få en lillasyster. Vi ska gå från tre till fyra. Lillan ska komma.

Besöket gjorde att allt blev så påtagligt och verkligt helt plötsligt. Vi har gått och väntat så länge på att morgondagen ska komma. Den här sista månaden har känts som en evighet. Men nu står verkligen lillasyster bakom dörren, knackar, och vill komma in. Det är fruktansvärt spännande och vi längtar nu ännu hårdare efter att äntligen få träffa henne.

Vi fick under besöket reda på att mamma måste fasta från midnatt och får efter det endast dricka tre deciliter klar vätska. Efter 06:00 får hon varken äta eller dricka något förrän lillasyster är ute. Vi fick dessutom reda på att vi är nummer tre på listan vilket innebär att operationen inte kommer äga rum förrän vid 12-tiden. Jag tror timmarna kommer kännas som en evighet. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för att fördriva tiden men nyss upptäckte vi Wordfeud så det är inte omöjligt att vi sitter framför paddan och letar ord.

Du kommer att fördriva tiden de närmaste dagarna på dagis och med mormor som ska bo hos oss tills vi kommer hem från BB.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *