Barnvagn och babyskydd

Hallå Noelle,

Idag vaknade din mamma upp och hade ont. Hon sade att det var en ny typ av smärta som hon inte hade känt förut och blev därför orolig. Jag pussade henne på magen och försökte få kontakt med dig. Jag berättade att det är bra om du försöker ta dig neråt och ut. Men, du har gott om tid på dig så ta det lite lugnt och försiktigt. Tror dock inte meddelandet gick fram för det fortsatte att värka. Som tur var hade vi en tid hos barnmorskan kl. 15:00 och hon kunde berätta att det är vanligt med den typen av smärta. Ditt hjärta slog i sköna 132 slag i minuten och allt verkade ok varpå jag och mamma kunde andas ut. Eller ja, vi var inte superoroliga men lite grann sådär, du vet, småängsliga.

brio_goIgår hände någonting stort. Vi tog buss 74, som för övrigt aldrig kommer i tid, till Sickla köpkvarter för att hämta din barnvagn, Brio Go, från Lekia. Vi passade även på att förskaffa oss en bilbarnstol, eller babyskydd som Brio vill kalla det. De kostade en mindre förmögenhet vilket dock inte påverkade vår ekonomi då vi blir mer och mer bortskämda av våra närmaste. Mormor och morfar gav dig vagnen och farmor gav dig babyskyddet. Glöm inte att tacka dom sen. Alla delar går i stilren svart förutom chassit till barnvagnen som går i mörkgrå. Det var dock inte tanken från början. Först beställde vi en barnvagn i vitt chassi med mörkgrå liggvagn. Den fick vi aldrig pga att den varianten tog slut i lager. Istället blev det en aningen mörkare variant med mindre kontrast. Mamma har dock tankar på att köpa tillbehör såsom väskor, handmuffar, täcken mm i färgen rosa. Jag har tydligt förklarat att samtliga tillbehör kommer gå i gult.

Apropå gult, nu är det bara 18 dagar kvar till OS i Vancouver. Detta berättar jag bara för att om du får för dig att hålla oss vakna under natten så är det helt okej med oss. Då kan vi nämligen kolla på OS vilket kan bli riktigt kul. Nu ropar mamma från sängen att jag ska komma och klia henne på ryggen. Det gör jag så gärna.

För övrigt är Grekland fortfarande borta.

1 Comment

  1. Gud vilken fin vagn!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *